torstai 21. huhtikuuta 2016

Tiesitkö tämän Sauli Niinistön taustoista?                                 1.
Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.

2.
Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.

3.
Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan

4.
Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.

5.
Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa. Kummityttö Jenni Haukio on henkisesti kymmenvuotiaan tasolle jäänyt yksinkertainen ihminen, juuri otollinen Niinistön hyväksikäytettäväksi tänä päivänä. Haukio on Niinistölle pelkkä escort- nainen esittelytilaisuuksiin, sekä suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta. Haukiolle puolestaan Niinistö merkitsee vain rahaa ja mainosta. Mistään kristilliset arvot täyttävästä terveestä ja kunniallisesta avioliitosta ei tässä tapauksessa ole kysymys.

6.
Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki Suomen puolueettomuuden vieraalla isäntämaasopimuksella ja pistäen pystyyn sotaharjoitukset, aikeisiimme Venäjää vastaan tuli hämärähommia.

7.
Niinistöä ei käräytetty vaikka se liitti Suomen ilmavoimat vieraan maan ilmatilan puolustajaksi ja vailla toimivaltuuksia, sotkien Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.

8.
Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se pyysi tänne salaa vieraan maan ilmavoimat, maavoimat, merivoimat harjoittelemaan Suomeen Venäjän vastaista sotaa ja vaikka toimivaltuuksiin, aikeisiin, Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.


9.
Sauli Niinistön älykkyysosamääräkin on tutkittu. Se on pitkälti alla yleisen suomalaisen keskiarvon, noin 75. Niinistön lukion päästötodistuksen keskiarvo oli niinkin surkea kuin 6,5. Kysymys kuuluukin miten noin tyhmä ihminen voi yleensäkään toimia presidenttinä. Jokainen tietää tuohon vastauksen nimittäin epärehellisyydellä, vilpillä ja petollisuudella. Koko Niinistön presidenttiyshän perustuu vain ja ainoastaan röyhkeyteen ja petokseen. Niinistön on ollutkin Suomen presidenttien historian täydellinen fiasko ja katastrofi.
10.
Isäntämaasopimus (MOU) on puhtaasti Sauli Niinistön käsialaa, lierona Niinistö kuitenkin ohjeisti Lindbergin allekirjoittaa paperi ja teki tästä sopimuksen syntipukin luikerren itse vastuusta. MOU on Sauli Niinistön käsialaa samoin kuin EU-petoskin 1995. Ennen Sauli Niinistöä Suomi oli ydinaseeton maa. Kun Sauli Niinistö sopi salaa Naton isäntämaasopimuksen, hän sopi myös että: "Nato:n isäntämaa velvoitetaan lääkitsemään atomisodankäyntiin joutuneita ulkomaisia sotilaita ja jopa puhdistamaan säteilystä tai biologisesta sodankäynnistä saastuneita Nato-aluksia (pykälä 0205, ss 2-5 sekä 2-6).
Tuolla sopimuksella Sauli Niinistö on tehnyt Suomesta ja meistä ydinsodan osapuolen. Niinistö ei myöskään suostu kieltämään ydinaseiden tuontia Suomeen, joten Nato isäntämaasopimuksella USA tuo ydinaseitaan Suomeen kun katsoo sen tarpeelliseksi.
Yhteenveto:
Jalkapalloliitto jäi kauheisiin velkoihin, eduskunnan remonttibudjetti ylittyi yli 200 % ja osa meni budjetin ohi remonttiyrityksiltä Sauli Niinistön presidentinvaalikassaan. Niinistö tuhosi Suomen talouden liittämällä Suomen euroon vaikka se ei itse tajunnut yhtään, mitkä ovat euron seuraukset Suomelle. Olemme nyt EUn heikoin talous yhdessä Kreikan kanssa."

"Sauli Niinistö änkesi härskillä kokoomusjohtajien juonella Jalkapalloliiton puheenjohtajaksi, jotta saisi ääniä presidentinvaaleissa ja kun ei ymmärtänyt taloudesta eikä jalkapallosta mitään tyhjensi Jalkapalloliiton kassan, ajoi Jalkapalloliiton pahoihin velkoihin ja kulutti rahat aivan älyttömyyksiin."
"Sauli Niinistö vastasi eduskunnan remontista, jonka budjetti hänen johdollaan ylittyi yli 200 % ja siitä budjetista sekä urakoista hävisi kymmeniä tuhansi Niinistön presidentinvaalikassaan."

Joku voisi laskea paljonko vanhus Niinistö on jo sotkenut puolustusbudjettia, varmaan joku 30 miljardia kun vuotuinen puolustusbudjetti on 3.5 miljardia. Niinistö ei ymmärrä aluepuolustuksesta ja Suomi-mallista yhtään mitään, mutta ei ymmärrä Lindbergkään mitään, se on ilmavoimien mies. Niinistö on boltsi himmeenä jo niin paljon että on meidän hyttysarmeijalla valmis iskemään Venäjän kimppuun.Sauli Niinistö näyttää olevan niin kaheli että se uskoo miehittävänsä Venäjän varusmiehillä ja reserviläisillä. Suomi on pieni maa, Sauli Niinistö on lapsenmielinen, pienellä Suomella ei ole koskaan varaa käydä hyökkäyssotia.Vain lapsi ja jälkeenjäänyt aikuinen voi kuvitella, että USA tai NATO maksaisi Suomen sotakulut. Ei maksa.Se menee toisinpäin. Niin kauan Suomi on pelissä mukana kun rahaa riittää, Suomi maksaa omat sotakulunsa ja lisäksi osan USAn ja NATOn kuluista. Niinistö ei ymmärrä eikä välitä mitä on mennyt tekemään. Se sählää kun omat rahat eivät pala. Kun Niinistö saadaan sivuun, palataan puolustusarmeijaan ja aluepuolustukseen eikä yksikään suomalainen mene sotaan Suomen rajojen ulkopuolelle, vain YK:n rauhanturvatehtäviin.

Noista ainakin valtiopetos on se mikä on Niinistön suurin synti. Tärkeää olisi olla äänestämättä enää Sauli Niinistöä. Valtiopetos ei nimittäin vanhene ja siihen syyllistynyt ei syytesuojaa tarvitse. Jokainen joka tälläistä miestä vielä äänestää on hullu ja olisi ainoastaan myötävaikuttamassa Sauli Niinistöä rikosten jatkamisvaarassa. Niinistön rikoksia on katsottu läpi sormien mutta Suomen kansalaisilla on nyt mahdollisuus pistää asialle piste = ja yksinkertaisesti olla äänestämättä häntä enää uudestaan.

Jos kävisi niin että vanhus asettuisi vielä ehdolle ja vielä pahempaa jos sellainen vahinko tapahtuisi että hänet vielä valittaisiin uudestaan niin luonto ja realistisuus tulisivat kuitenkin vastaan viimeistään 2019-2020. koska Niinistön toimista on havaittavissa voimakkaasti jo NYT vakavia deluusioita ja muun muassa seuraavia diagnooseja aivan ammattikielellä:
hypomania F32
narsismi F 60.8
harhaluuloisuushäiriö F22
rajatilapersoonallisuus F 60.3 (persoonan epävakaus)

Edellämainittujen diagnoosit lähentelevät aina skitsofreniaa, ja taudinkuvan kehittyessä (ja vain kehittyessä sillä Niinistöltähän puuttuu se presidentin perusominaisuus eli paineensietokyky) hän olisi valmista kauraa mielisairaalaan ja eläkkeelle viimeistään 2020.

Syyntakeetonta ihmistä on hankala saada tuomiolle mutta potissa painaa tosiaan valtiopetos. Jos Niinistö vielä mainoksen makuun päässeen ahneen pikkurouvansa siis kummityttönsä ja nykyisen seksikumppanin Jenni Haukion kiukuttelun takia asettuisi vielä ehdolle ja kohdistaisi totuttuun tapaan mainoksensa tyhmille sokeille ja kuuroille (tosin nekin ryhmät jo osaavat käyttää omia aivojaan ja karttavat Niinistön äänestämistä toistamiseen) ja ehkä suuressa vahingossa vielä valittaisiin uudestaan niin ajatelkaa sitä vahingon määrää mitä mieleltään saastunut vanha mies Sauli Niinistö voisi vielä Suomelle aiheuttaa 2018 jälkeen. 

III-maailmansotaa lietsova suuruudenhullu ja järjestelmällisesti Suomen ulkomaansuhteita tuhoava vanhus ei armonpaloja tarvitse vaan passituksen mielisairaalaan. 

Täysin turhaa olisi siis äänestää enää mielisairasta vanhusta uudestaan presidentiksi. Suomalainen myötävaikuta Niinistö eläkkeelle ja estä osaltasi Niinistön sairauksien puhkeaminen niin että älä enää äänestä Niinistöä uudestaan!!! Niinistön kummityttökin (siis se nykyinen puoliso) aikoinaan jopa varoitti että Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. 

Älä äänestä enää Sauli Niinistöä nyt myös Facebookissa katso ja klikkaa tästä...