torstai 5. tammikuuta 2017

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio osa 48 "uusi paljastus"


                                       


Sauli Niinistö rikkoo käytännössä ellei lakia niin ainakin etiikkaa ja moraalia kun on naimisissa oman sukulaistyttönsä Jenni Haukion kanssa. Katsokaas mitä kummivanhempien vala pitää sisällään:

"Kummi ei saa olla seksisuhteessa kummilapseensa."

Kirkon viranomainen vahvistaa että Jenni Haukion kastetilaisuudessa juridisina osapuolina olivat seuraavat henkilöt: Sauli Niinistö sekä Marja-Leena Niinistö

Kirkon viranomaisen suorittama toimenpide oli sitten kyseessä vihkiminen tai kaste on aina virallinen ja tuo mukanaan sukulaisuuden. 

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio olivat siis sukulaisia jo ennen kuin pappi vihki heidät avioliittoon. 

Perverssiä eikö? Tänä päivänä Haukion ja Niinistön avioliitto on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto, lue aiheesta lisää sosiaalisesta mediasta katso tästä näin klikkaamalla ole hyvä 


"Sauli Niinistön meriitit  elämässä ja presidenttinä ovat tässä: insestiä talousrikoksia aviorikosta ja maanpetosta"

Kuka käski äänestää presidentiksi tätä miestä, ei olisi ollut mikään pakko! Sauli Niinistö ei ole saanut presidenttinä mitään konkreettista Suomelle, hän on pelkkä tyhjäntoimittaja joka joutaa jo syrjään presidentin tehtävistä. 

"Kuka olisikaan ihan oikeasti halunnut presidentiksi seksuaalisesti kieroutunutta vanhaa miestä joka saa orgasmeja vauvojen vaipoista tai fiiliksiä haureudesta alaikäisen sukulaistyttönsä kanssa.

Myötävaikuttaen lisäksi ilkeydellä lastensa äidin kuolemaa ja käyttäen hyväksi siitä saamaansa "nyyhkytarinaa" akkojen lehdissä pönkittämään poliittista agendaansa.

Haukio-Niinistö vahingoittavat presidentin instituutiota sekä koko Suomen uskottavuutta Muhinointi (puolta nuoremman) kummityttönsä kanssa voidaan tulkita insestiksi sen lievemmässä muodossa käytännön tasolla, erityisesti sen saman kummitytön jonka alisti haureuteen tämän ollessa vielä alaikäinen jonka osalta ainakin ruma kokonaisuus tulee toteen näytettyä. Se kokonaisuus että Sauli Niinistö ja Jenni Haukio ovat moraalisesti ja eettisesti esteellisiä avioliittoon koska pariskunnan tapauksessa kysymyksessähän on pelkkä presidentin instituution vahingoittaminen.

Sauli Niinistö on henkisesti rajoittautunut seksuaalisesti kieroutunut mies, katso taustoja klikkaamalla tästä ole hyvä 

Suomalainen olehan nyt järkevä ja älä äänestä enää Sauli Niinistöä jos hän ahneen pikkuvaimonsa kiukuttelun takia asettuisi vielä ehdolle 2018.

Suomen etu on nimittäin se että Sauli Niinistö ei ole tämän maan presidenttinä.